Crema de llenties amb xoriço
INGREDIENTS
400 g llenties pardines cuites
150 g xoriço dolç
750 ml brou de pollastre
4 ous
All
Oli Ove
PREPARACIÓ
- Pelem i laminem un gra d'all.
- Tallem a dauets 150 g de xoriço dolç.
- Saltarem l'all i el xoriço amb un rajolí d'oli a un pot. Després reservarem en un plat la meitat del xoriço per a l'emplatat final.
- Al pot hi afegim 400 g de llenties pardina cuites i 750 ml de brou de pollastre. Ho courem 5 minuts.
- Posarem un pot amb aigua el foc i quan bulli hi posem 4 ous. Els courem 4 minuts. Un cop bullits, els refredem en un bol amb aigua i gel per tallar la cocció i els pelem.
- Triturem les llenties en un got americà fins a obtenir una textura fina.
- Posarem en un plat la crema de llenties, l'ou mollet que partirem i trossets del xoriço que hem reservat al principi i, si n'hi ha, l'oli en què els hem fregit.