Crema de llimona amb taronja i mandarina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fran López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torreó de l'Indià
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 l de nata
- 200 g de sucre
- 100 g de rovell d'ou
- 2 llimones
- 180 g de galeta d'ametlla
- 2 taronges
- 300 g de suc de mandarina
- 1 branqueta de menta
PREPARACIÓ
Per començar, congeleu el suc de mandarina.
Per fer la crema de llimona, poseu a bullir en un cassó la nata amb la ratlladura de llimona i la meitat del sucre. Mentrestant, barregeu manualment l'altra meitat del sucre amb els rovells en un bol fora del foc. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi la nata bullint, fora del foc, remeneu-ho bé i reserveu-ho en fred.
A continuació, talleu la taronja en supremes, amb el ganivet, per no endur-vos la part blanca.
Finalment, ratlleu el suc de mandarina congelat amb una cullera per obtenir la textura del granissat.
I ja per acabar, disposeu en una copa de Martini la crema de llimona, poseu-hi la galeta trossejada i les supremes de taronja al damunt, coroneu-ho amb una bola de granissat de mandarina i guarniu-ho amb les fulles de menta.
Per fer la crema de llimona, poseu a bullir en un cassó la nata amb la ratlladura de llimona i la meitat del sucre. Mentrestant, barregeu manualment l'altra meitat del sucre amb els rovells en un bol fora del foc. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi la nata bullint, fora del foc, remeneu-ho bé i reserveu-ho en fred.
A continuació, talleu la taronja en supremes, amb el ganivet, per no endur-vos la part blanca.
Finalment, ratlleu el suc de mandarina congelat amb una cullera per obtenir la textura del granissat.
I ja per acabar, disposeu en una copa de Martini la crema de llimona, poseu-hi la galeta trossejada i les supremes de taronja al damunt, coroneu-ho amb una bola de granissat de mandarina i guarniu-ho amb les fulles de menta.