Crema de mongetes i llagostins

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    100 g mongetes vermelles cuites

  • 50 ml fumet
  • 200 ml aigua mineral 
  • 3 llagostins
  • 2 meitats tomàquets secs en oli
  • 1 ceba tendra petita
  • Anacards
  • Mantega
  • Vi blanc
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. En una cassola, posem a escalfar el fumet, l'aigua, 2 meitats de tomàquets secs en oli i les mongetes vermelles cuites.
  2. Paral·lelament, desfem una nou de mantega en una paella.
  3. Tallem ben petita 1 ceba tendra i la posem a sofregir a la paella. Hi posem un polsim de sal.
  4. Mal tallem uns anacards, que també afegim a la paella.
  5. Tallem 3 llagostins, que hem descongelat, i els posem a la paella, juntament amb un raig d'oli.
  6. Quan ha caramel·litzat una mica, hi tirem un raig de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
  7. Triturem el contingut de la cassola per obtenir la crema.
  8. Emplatem la crema amb el contingut de la paella per sobre.
Anar al contingut