Crema de mongetes i llagostins
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
100 g mongetes vermelles cuites
- 50 ml fumet
- 200 ml aigua mineral
- 3 llagostins
- 2 meitats tomàquets secs en oli
- 1 ceba tendra petita
- Anacards
- Mantega
- Vi blanc
- Sal
PREPARACIÓ
- En una cassola, posem a escalfar el fumet, l'aigua, 2 meitats de tomàquets secs en oli i les mongetes vermelles cuites.
- Paral·lelament, desfem una nou de mantega en una paella.
- Tallem ben petita 1 ceba tendra i la posem a sofregir a la paella. Hi posem un polsim de sal.
- Mal tallem uns anacards, que també afegim a la paella.
- Tallem 3 llagostins, que hem descongelat, i els posem a la paella, juntament amb un raig d'oli.
- Quan ha caramel·litzat una mica, hi tirem un raig de vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
- Triturem el contingut de la cassola per obtenir la crema.
- Emplatem la crema amb el contingut de la paella per sobre.