Crema de moniatos i rovellons amb crema de coco
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Moniatos escalivats
Api
Rovellons
Crema de coco
Oli
Sal
Pebre
Coriandre
PREPARACIÓ
- Tallem l'api i el posem a bullir per fer un caldo. Salpebrem.
- Pelem els moniatos escalivats. Els haurem fornejat prèviament a 180 graus, entre 30 i 50 minuts en funció de la mida, i un cop freds els haurem reservat a la nevera de forma que pelar-los ens resultarà molt fàcil.
- Escalfem els moniatos amb el brou d'api perquè agafin temperatura abans de triturar amb el túrmix. El brou d'api ens servirà per aconseguir la textura al gust sense perdre sabor. Podem afegir-ne més després de triturar-lo si la crema és massa contundent.
- Un cop feta la crema, filetegem els rovellons, netejats prèviament, i els saltem a una paella amb una mica d'oli.
- Emplatem la crema, li posen una mica de crema de coco per sobre (no llet de coco, la trobareu al súper), els rovellons saltats i, de manera opcional, el coriandre.