Crema de moniatos i trompetes de la mort en almívar

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • Moniatos

    Llet

    Crema de llet

    Sucre

    Aigua

    Trompetes de la mort

    Ratlladura de taronja

    Una branca de vainilla

    Oli

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalivem uns moniatos al forn (entre una i dues hores a 180 graus en funció de la mida) i quan són freds els pelem i els triturem per fer-ne puré.
  2. Els escalfem en un cassó amb llet i crema de llet perquè agafin temperatura.
  3. Afegim la ratlladura de taronja i la branca de vainilla.
  4. Netegem les trompetes de la mort amb un drap per treure'n la sorra i les saltem en una paella amb oli.
  5. En un altre cassó fem un almívar, amb aigua i sucre en proporcions equivalents.
  6. Un cop fred el puré, el posem en un motllo, hi posem sucre per sobre i el cremem com si fos una crema catalana.
  7. Servim la crema acompanyada de les trompetes de la mort saltades i després banyades amb l'almívar. 
Anar al contingut