Crema de moniatos i trompetes de la mort en almívar
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Les Cols
INGREDIENTS
Moniatos
Llet
Crema de llet
Sucre
Aigua
Trompetes de la mort
Ratlladura de taronja
Una branca de vainilla
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Escalivem uns moniatos al forn (entre una i dues hores a 180 graus en funció de la mida) i quan són freds els pelem i els triturem per fer-ne puré.
- Els escalfem en un cassó amb llet i crema de llet perquè agafin temperatura.
- Afegim la ratlladura de taronja i la branca de vainilla.
- Netegem les trompetes de la mort amb un drap per treure'n la sorra i les saltem en una paella amb oli.
- En un altre cassó fem un almívar, amb aigua i sucre en proporcions equivalents.
- Un cop fred el puré, el posem en un motllo, hi posem sucre per sobre i el cremem com si fos una crema catalana.
- Servim la crema acompanyada de les trompetes de la mort saltades i després banyades amb l'almívar.