Crema de pastanaga i llimona
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 kg de pastanagues
1 llimona
1 ceba
Julivert
100 g de mantega
200 ml de nata líquida
100 g de barreja de fruites seques de l'Índia
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem la ceba, i la sofregim a foc lent amb la mantega.
- Pelem les pastanagues. Fem uns talls fins i els tallem a juliana, els posem en aigua freda perquè s'enrinxolin.
- Tallem les pastanagues a daus i les afegim a la cassola de la ceba. Coem a foc fort i quan s'hagin enrossit, les cobrim amb aigua i les fem coure, durant una mitja hora o fins que siguin toves.
- Triturem bé fins aconseguir una crema fina.
- Quan sigui fred, afegim el suc de la llimona i la nata. Barregem i salpebrem.
- Tallem petit el julivert i l'amarem d'oli. Acabem la crema de pastanaga amb oli de julivert.