Crema de pastanaga i llimona

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES  

    1 kg de pastanagues

    1 llimona

    1 ceba

    Julivert

    100 g de mantega

    200 ml de nata líquida

    100 g de barreja de fruites seques de l'Índia

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem la ceba, i la sofregim a foc lent amb la mantega.
  2. Pelem les pastanagues. Fem uns talls fins i els tallem a juliana, els posem en aigua freda perquè s'enrinxolin.
  3. Tallem les pastanagues a daus i les afegim a la cassola de la ceba. Coem a foc fort i quan s'hagin enrossit, les cobrim amb aigua i les fem coure, durant una mitja hora o fins que siguin toves.
  4. Triturem bé fins aconseguir una crema fina.
  5. Quan sigui fred, afegim el suc de la llimona i la nata. Barregem i salpebrem.
  6. Tallem petit el julivert i l'amarem d'oli. Acabem la crema de pastanaga amb oli de julivert.
Anar al contingut