Crema de Sant Josep

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • 1l de llet

    1 branca de canyella

    1 llimona

    6 rovells d'ou

    100 g de sucre

    20 g de Maizena

PREPARACIÓ

  1. Posem la llet al foc amb la branca de canyella i la pela de la llimona.
  2. En un bol, blanquegem els rovells d'ou amb sucre removent amb les varetes.
  3. Desfem la Maizena amb una mica de llet.
  4. Posem la llet infusionada, sense la pela de llimona i la branca de canyella, al bol dels rovells d'ou.
  5. Hi afegim la Maizena desfeta.
  6. Ho tornem a posar al foc i ho removem sense parar.
  7. Ho deixem refredar.
  8. En cas que vulgueu la crema cremada, cal posar-hi sucre per sobre i cremar-lo amb un bufador de cuina.
Anar al contingut