Crema de xirivia i coco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas i Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La xirivia és una hortalissa, de gust intens, dolç i picant molt especial, és molt rica en aigua i lleugera ja que aporta poques calories.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de xirivia
200 g de llet de coco
80 g de sucre
1 canonet de vainilla
1 llima
1 iogurt grec
1 cullerada d'oli de coco
flocs de coco
menta fresca
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a la brunesa 400 g de xirivia.
- Posem les xirivies tallades en un recipient al foc, amb 200 g de llet de coco, 80 g de sucre i la polpa d'una vainilla. Ho bullim durant 10 minuts a foc mínim amb el recipient mig tapat.
- Posem el contingut del recipient al got americà i ho triturem 3 minuts. Ho passem a una gerra, ho deixem refredar i ho posem a la nevera.
- Barregem en un bol 1 iogurt grec amb 1 cullerada d'oli de coco i un polsim de sucre. Ho refredem a la nevera.
- Ho servim amb la crema al fons, una cullerada del iogurt de coco, uns quants flocs de coco, unes quantes fulles de menta fresca i la llima ratllada per sobre.