Crema de xocolata blanca
INGREDIENTS
50 g de midó de blat de moro
- 700 ml de beguda de nous
- 200 g de xocolata blanca
- 25 g de sucre morè
- 25 g caramels de mel
PREPARACIÓ
- Portem a la nevera els 4 pots on servirem la crema.
- Posem en un pot al foc 700 ml de beguda de nous i l'escalfem.
- Posem en un got un raig de beguda de nous i 50 g de midó de blat de moro
- Ho dissolem.
- Quan la beguda de nous sigui calenta, hi tirem 200 g de xocolata blanca i deixem que es desfaci.
- Quan la xocolata s'hagi desfet hi afegim el midó de blat de moro dissolt.
- Ho remenem 5 minuts.
- Apaguem el foc i deixem que es refredi durant uns minuts.
- Després, agafem els pots que teníem refredant-se, els omplim i els tornem a portar a la nevera.
- Posem al got triturador 25 g de caramels durs de mel i 25 g de sucre morè.
- Els piquem fins a fer-ne pols.
- Un cop la crema ja s'ha refredat i quallat, hi posem per sobre la pols de caramel.