Crema d'espàrrecs
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 manat d'espàrrecs verds
- Sal
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Bulliu els troncs i els retalls d'espàrrecs en força aigua bullent i sal.
2. Un cop estiguin ben tendres, escorreu-los i reserveu l'aigua de coure'ls fins que es refredi.
3. Tritureu els espàrrecs amb una mica de la seva aigua, i tot seguit afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge perquè l'emulsioni i quedi més untuosa. Poseu-la a punt de sal i pebre i serviu-la amb unes puntes d'espàrrec o amb la guarnició que més us agradi: llagostins bullits, pernil salat, un ou escaldat
4. A l'hora de fer la crema, podeu afegir-hi patata, nata líquida, ceba fregida
2. Un cop estiguin ben tendres, escorreu-los i reserveu l'aigua de coure'ls fins que es refredi.
3. Tritureu els espàrrecs amb una mica de la seva aigua, i tot seguit afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge perquè l'emulsioni i quedi més untuosa. Poseu-la a punt de sal i pebre i serviu-la amb unes puntes d'espàrrec o amb la guarnició que més us agradi: llagostins bullits, pernil salat, un ou escaldat
4. A l'hora de fer la crema, podeu afegir-hi patata, nata líquida, ceba fregida