Crema picant de meló
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
El meló és una fruita d'estiu ideal que ens ajuda a fer-nos passar la set, ens hidrata i ens nodreix d'una manera saludable, ja que ens aporta uns quants sucres, vitamines i minerals variats.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
600 g de meló madur
1 gra d'all
6 "piparres" (bitxos gegants)
1 cogombre
fulles menta
oli OVE
gingebre
sal
llima
pebre verd
PREPARACIÓ
- Pelem, netegem i tallem el meló.
- Fem el mateix amb el cogombre.
- Posem a la batedora el meló i el cogombre amb un rajolí d'oli i sal i ho triturem.
- Traiem un trosset de gingebre. Pot ser fresc o bé del que podem tenir al congelador per a situacions així.
- El ratllem dins de la batedora. Ho triturem.
- Pelem un gra d'all, en traiem el germinat, el tallem i l'afegim a la batedora.
- Netegem les "piparres" i les tallem.
- Les afegim a la batedora i les triturem.
- Tallem fulles de menta, les afegim a la batedora i en reservem unes quantes. Afegim ratlladura de llima i unes gotes del seu suc a la batedora.
- Ho servim en bols després de colar el líquid amb la malla fina. HI afegirem pebre verd, un raig d'oli i una mica de menta.