Crema picant de meló

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El meló és una fruita d'estiu ideal que ens ajuda a fer-nos passar la set, ens hidrata i ens nodreix d'una manera saludable, ja que ens aporta uns quants sucres, vitamines i minerals variats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de meló madur

    1 gra d'all

    6 "piparres" (bitxos gegants)

    1 cogombre

    fulles menta

    oli OVE

    gingebre

    sal

    llima

    pebre verd

PREPARACIÓ

  1. Pelem, netegem i tallem el meló.
  2. Fem el mateix amb el cogombre.
  3. Posem a la batedora el meló i el cogombre amb un rajolí d'oli i sal i ho triturem.
  4. Traiem un trosset de gingebre. Pot ser fresc o bé del que podem tenir al congelador per a situacions així.
  5. El ratllem dins de la batedora. Ho triturem.
  6. Pelem un gra d'all, en traiem el germinat, el tallem i l'afegim a la batedora.
  7. Netegem les "piparres" i les tallem.
  8. Les afegim a la batedora i les triturem.
  9. Tallem fulles de menta, les afegim a la batedora i en reservem unes quantes. Afegim ratlladura de llima i unes gotes del seu suc a la batedora.
  10. Ho servim en bols després de colar el líquid amb la malla fina. HI afegirem pebre verd, un raig d'oli i una mica de menta.
Anar al contingut