Cremós de cacau

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'alvocat és una fruita molt energètica que conté greixos insaturats, és a dir, del tipus cardiosaludables.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g d'alvocats (4) 

    100 g de dàtils medjoul (5) 

    100 g de xarop d'atzavara  

    3 cullerades de cacau en pols 100% sense sucre  

    Essència de vainilla (opcional) 

    Crocant d'ametlla 

    Menta 

      

PREPARACIÓ

  1. Posem 100 g de dàtils medjoul sense pinyol en un got triturador i els triturem fins que n'obtinguem una pasta.
  2. Afegim 450 de polpa d'alvocat (unes 4 peces) al got i també ho triturem.
  3. També hi afegim tres cullerades de cacau en pols 100% sense sucre, 100 g de xarop d'atzavara i essència de vainilla (opcional).
  4. Ho turbinem tot fins que n'obtinguem una textura cremosa. Posarem en un bol una ració individual. Per sobre hi afegirem crocant d'ametlla i unes quantes fulles de menta.
Anar al contingut