Cremós de cacau
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'alvocat és una fruita molt energètica que conté greixos insaturats, és a dir, del tipus cardiosaludables.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
450 g d'alvocats (4)
100 g de dàtils medjoul (5)
100 g de xarop d'atzavara
3 cullerades de cacau en pols 100% sense sucre
Essència de vainilla (opcional)
Crocant d'ametlla
Menta
PREPARACIÓ
- Posem 100 g de dàtils medjoul sense pinyol en un got triturador i els triturem fins que n'obtinguem una pasta.
- Afegim 450 de polpa d'alvocat (unes 4 peces) al got i també ho triturem.
- També hi afegim tres cullerades de cacau en pols 100% sense sucre, 100 g de xarop d'atzavara i essència de vainilla (opcional).
- Ho turbinem tot fins que n'obtinguem una textura cremosa. Posarem en un bol una ració individual. Per sobre hi afegirem crocant d'ametlla i unes quantes fulles de menta.