Cremós de gerds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els gerds aporten una quantitat considerable de vitamina C, flavonoides i folats, tots amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g formatge fresc batut
500 g ametlles garapinyades
350 g gerds
4 galetes digestives
PREPARACIÓ
- Triturem 300 g de gerds.
- Incorporem, als gerds triturats, 500 g de formatge fresc batut. Ho barregem bé, amb cura.
- Piquem lleugerament 500 g d'ametlla garapinyada.
- Emplatem, posant una galeta digestiva al fons d'un got. Hi afegim una mica d'ametlla garapinyada, el cremós de gerds, una mica més d'ametlla garapinyada, i algun gerd fresc per coronar-ho. Aquesta recepta també us funcionaria si teniu els gerds congelats.