Cremós de gerds

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els gerds aporten una quantitat considerable de vitamina C, flavonoides i folats, tots amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g formatge fresc batut

    500 g ametlles garapinyades

    350 g gerds

    4 galetes digestives

PREPARACIÓ

  1. Triturem 300 g de gerds.
  2. Incorporem, als gerds triturats, 500 g de formatge fresc batut. Ho barregem bé, amb cura.
  3. Piquem lleugerament 500 g d'ametlla garapinyada.
  4. Emplatem, posant una galeta digestiva al fons d'un got. Hi afegim una mica d'ametlla garapinyada, el cremós de gerds, una mica més d'ametlla garapinyada, i algun gerd fresc per coronar-ho. Aquesta recepta també us funcionaria si teniu els gerds congelats.
Anar al contingut