Cremós de mongetes amb bacallà

Imatge recepta de Cremós de mongetes amb bacallà
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana menjar-ne 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    200 g mongetes del ganxet cuites 

    80 g bacallà esqueixat 

    1/2 ceba tendra 

    1 gra d'all 

    Pebre vermell fumat dolç 

    Vinagre de vi 

    Oli OVE 

    Pebre blanc 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a juliana mitja ceba tendra. La posarem en un bol amb un raig generós de vinagre de vi i la reservem uns minuts. 
  2. Aboquem en un colador sobre un bol 200 g de mongetes del ganxet cuites. Un cop escorregudes, les posem en un got batedor amb un raig d'oli i un pessic de sal. Ho turbinem fins a obtenir un puré dens i sedós. 
  3. Posem en un bol 800 g de bacallà esqueixat amb pebre, sal i oli. Ho barregem bé amb una forquilla. 
  4. Traiem el germinat d'un all i l'afegim a un morter amb sal i una culleradeta de pebre vermell fumat dolç. L'aixafem fins que quedi ben dissolt.  Després hi afegim oli d'oliva, ho integrem i ho reservem. 
  5. Passem la ceba marinada per un raig d'aigua, la colem i l'escorrem bé.  
  6. Emplatem el cremós de mongeta amb una mica de bacallà amanit per sobre, la ceba envinagrada i l'oli de pebre vermell. 
Anar al contingut