Cremós de mongetes amb gambes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible pel bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
100 g de mongeta blanca seca cuita
- 6 gambes
- 50 g de crema de cacauet
- 70 ml de brou de verdures
- 1 gra d'all
- 1 llimona
- Mix de fruita seca
- Julivert
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. En un bol batedor, hi aboquem la mongeta blanca seca cuita, una cullerada de crema de cacauet, el brou de verdures, el suc de mitja llimona, sal i pebre negre.
2. Ho turbinem.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i hi daurem un all.
4. Mal tallem un grapat d'un mix de fruita seca i també ho posem a la paella.
5. Tallem les gambes i les passem per la paella.
6. Piquem unes quantes fulles de julivert i les afegim a la paella, juntament amb un polsim de sal.
7. Posem la crema de mongetes en un plat i tot el contingut de la paella per sobre de la crema.
8. Rematem el plat amb un rajolí d'oli.