Cremós de mongetes amb gambes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible pel bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    100 g de mongeta blanca seca cuita

  • 6 gambes
  • 50 g de crema de cacauet
  • 70 ml de brou de verdures
  • 1 gra d'all
  • 1 llimona
  • Mix de fruita seca
  • Julivert
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. En un bol batedor, hi aboquem la mongeta blanca seca cuita, una cullerada de crema de cacauet, el brou de verdures, el suc de mitja llimona, sal i pebre negre.

2. Ho turbinem.

3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i hi daurem un all.

4. Mal tallem un grapat d'un mix de fruita seca i també ho posem a la paella.

5. Tallem les gambes i les passem per la paella.

6. Piquem unes quantes fulles de julivert i les afegim a la paella, juntament amb un polsim de sal.

7. Posem la crema de mongetes en un plat i tot el contingut de la paella per sobre de la crema.

8. Rematem el plat amb un rajolí d'oli.

Anar al contingut