Crep de bolets amb formatge de cabra i tempura de verdures
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Roca, Restaurant Xic's Cal Borrech. Figuerola d'Orcau
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- Per a la crep:
- 130 g farina
- 3 ous
- 40 g mantega
- 15 g sucre
- 250 ml llet
- 1 pessic sal
- Per al farcit:
- 1 bola de formatge de cabra i oli
- Bolets variats al gust
- 1 gra d'all
- oli
- sal
- julivert
- Per a la tempura:
- Farina de tempura
- Aigua freda
- Verdures en tires fines (pebrot verd, pebrot vermell, porro)
PREPARACIÓ
Barregem els ingredients de la pasta de crep i els deixem reposar una estona.
Tot seguit, en una crepera o paella a foc mitjà, posem la pasta fins que quedi suaument daurada per tots dos costats.
Trossegem els bolets i en una paella amb un raig d'oli daurem l'all picat i hi posem els bolets per saltar-los. Un cop fet, posem el julivert picat molt fi i ho barregem tot amb el formatge de cabra.
A la vegada, podem anar preparant la tempura:
En un bol barregem la farina de tempura amb aigua molt freda i ho deixem reposar una estona.
Tallem les verdures en làmines fines i les posem dins el bol de la tempura.
Immediatament les fregim en una paella amb oli abundant i calent, vigilant que les verdures no s'enganxin entre si. Després es posen sobre un paper de cuina per treure l'oli sobrer i ja es pot emplatar.
Tot seguit, en una crepera o paella a foc mitjà, posem la pasta fins que quedi suaument daurada per tots dos costats.
Trossegem els bolets i en una paella amb un raig d'oli daurem l'all picat i hi posem els bolets per saltar-los. Un cop fet, posem el julivert picat molt fi i ho barregem tot amb el formatge de cabra.
A la vegada, podem anar preparant la tempura:
En un bol barregem la farina de tempura amb aigua molt freda i ho deixem reposar una estona.
Tallem les verdures en làmines fines i les posem dins el bol de la tempura.
Immediatament les fregim en una paella amb oli abundant i calent, vigilant que les verdures no s'enganxin entre si. Després es posen sobre un paper de cuina per treure l'oli sobrer i ja es pot emplatar.