Creps d'espinacs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs són un vegetal molt lleuger i molt ric en nutrients. En destaca la fibra i el ferro vegetal, que cal combinar amb un aliment cítric per millorar-ne l'absorció (per exemple, unes maduixes amb suc de taronja de postres).Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g espinacs

    200 g ricotta

    100 g farina

    125 ml llet

    2 ous

    Mantega

    Grana padano

    Pinyons

    Panses

    Pebre

    Sal

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Triturem la farina, els ous, la llet i un polsim de sal, fins que quedi un líquid sense grumolls.
  2. Mentre la barreja reposa, saltem els espinacs amb un raig d'oli.
  3. Per coure les creps, posem un rajolí d'oli en una paella petita, i hi aboquem un cullerot petit de la nostra barreja reposada. Quan veiem que comença a fer bombolles, la girem i la coem per l'altra banda. Un cop fetes, les reservarem embolicades amb un drap perquè no quedin seques.
  4. Per fer el farcit, barrejarem els espinacs saltats amb la ricotta, un grapat de panses i pinyons, sal i pebre.
  5. Farcim cada crep i l'emboliquem sobre si mateixa, deixant que el plec quedi de cara amunt.
  6. Les enfornem cinc minuts a 180º, amb formatge grana padano que ratllem per sobre i un bocinet de mantega a sobre de cada crep.
Anar al contingut