Creps d'espinacs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els espinacs són un vegetal molt lleuger i molt ric en nutrients. En destaca la fibra i el ferro vegetal, que cal combinar amb un aliment cítric per millorar-ne l'absorció (per exemple, unes maduixes amb suc de taronja de postres).Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 g espinacs
200 g ricotta
100 g farina
125 ml llet
2 ous
Mantega
Grana padano
Pinyons
Panses
Pebre
Sal
Oli
PREPARACIÓ
- Triturem la farina, els ous, la llet i un polsim de sal, fins que quedi un líquid sense grumolls.
- Mentre la barreja reposa, saltem els espinacs amb un raig d'oli.
- Per coure les creps, posem un rajolí d'oli en una paella petita, i hi aboquem un cullerot petit de la nostra barreja reposada. Quan veiem que comença a fer bombolles, la girem i la coem per l'altra banda. Un cop fetes, les reservarem embolicades amb un drap perquè no quedin seques.
- Per fer el farcit, barrejarem els espinacs saltats amb la ricotta, un grapat de panses i pinyons, sal i pebre.
- Farcim cada crep i l'emboliquem sobre si mateixa, deixant que el plec quedi de cara amunt.
- Les enfornem cinc minuts a 180º, amb formatge grana padano que ratllem per sobre i un bocinet de mantega a sobre de cada crep.