Crestes de gamba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible per al bon manteniment dels ossos i les dents.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
20 fulls de pasta wonton
300 g gamba
2 grans d'all
1 bitxo fresc
Salsa agredolça
Oli de sèsam
Oli OVE
Cibulet
Julivert
Sal
PREPARACIÓ
- Ratllem els alls i els posem en un bol juntament amb una cullerada d'oli de sèsam i bitxo fresc tallat a una mida ben menuda. Hi afegim una mica de cibulet i julivert tallats menuts. Hi afegim una mica de sal i les gambes, i ho barregem. Ho deixem marinar durant cinc minuts.
- Posem dues gambes marinades al centre de cada full de la pasta wonton i els tanquem plegant-los sobre si mateixos amb forma de triangle, mullant les puntes amb una mica d'aigua.
- Les fregim amb abundant oli d'oliva i les emplatem acompanyades d'un bol amb una mica de salsa agredolça.