Crestes de pera

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 fulls de crestes 

    3 peres conference 

    2 llimones 

    1 llima 

    Sucre de llustre 

    Canyella en pols 

    Mantega 

    Pebre negre  

    Sal 

    Oli 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a jardinera petita tres peres conference. 
  2. Posem una paella al foc amb una nou de mantega, les peres i un polsim de sal. Ho saltem fort 2 minuts. Ho reservem. 
  3. A la safata on tenim les peres hi afegim la ratlladura de dues llimones, la ratlladura d'una llima i quatre voltes de pebre. Ho barregem. 
  4. Agafem els dotze fulls de les crestes i els farcim amb la barreja de les peres. Després els tanquem amb una forquilla. 
  5. En una paella al foc fregim les crestes i les anem deixant sobre paper absorbent. 
  6. Posem en un bol sucre de llustre i canyella en pols. Ho barregem. 
  7. Posem les crestes en un plat i les empolsinem amb la barreja de sucre i canyella.    
Anar al contingut