Crestes de pera
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
12 fulls de crestes
3 peres conference
2 llimones
1 llima
Sucre de llustre
Canyella en pols
Mantega
Pebre negre
Sal
Oli
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a jardinera petita tres peres conference.
- Posem una paella al foc amb una nou de mantega, les peres i un polsim de sal. Ho saltem fort 2 minuts. Ho reservem.
- A la safata on tenim les peres hi afegim la ratlladura de dues llimones, la ratlladura d'una llima i quatre voltes de pebre. Ho barregem.
- Agafem els dotze fulls de les crestes i els farcim amb la barreja de les peres. Després els tanquem amb una forquilla.
- En una paella al foc fregim les crestes i les anem deixant sobre paper absorbent.
- Posem en un bol sucre de llustre i canyella en pols. Ho barregem.
- Posem les crestes en un plat i les empolsinem amb la barreja de sucre i canyella.