Crispetes aromatitzades
INGREDIENTS
250 g de blat de moro sec
2 g de pebre negre en gra
5 claus d'olor
4 grans d'all
10 g de romaní sec
Bitxo piri-piri
Romaní fresc
Oli OVE
Sal gruixuda
PREPARACIÓ
- Aromatitzem la sal. En un tros de paper sulfurat hi posem 5 claus d'olor, 2 g de pebre negre en gra i una mica de bitxo piri-piri. Ho aixafem tot amb el cul del ganivet. Després hi afegim sal gruixuda, ho barregem tot i ho introduïm a dins d'un molinet.
- Preparem les crispetes. En una cassola fonda tipus wok hi posem oli OVE, 4 grans d'all aixafats i una branca de romaní fresc. Ho escalfem perquè s'aromatitzi.
- Un cop calent, hi afegim 250 g de blat de moro sec. Ho tapem i ho coem fins que hagin petat totes les crispetes.
- En traiem la branca de romaní i els alls i salem les crispetes amb la nostra sal.