Croissant amb cremós de cafè

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mascarpone és com un formatge fresc, fet a base de nata i ferments. És altament energètic i ric en greixos, i per això el seu consum ha de ser moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g mascarpone 

    150 ml nata per muntar 

    1 culleradeta de cafè soluble 

    30 g sucre muscovat 

    1 pasta de full amb mantega  

    Sucre de llustre 

    1 ou 

    Mantega 

PREPARACIÓ

  1. Tallem amb l'ajuda d'un cilindre metàl·lic 4 triangles isòsceles d'un full de pasta de full amb mantega. Descartem les puntes si és que en queden. 
  2. Pintem amb mantega fosa els triangles.  
  3. Enrotllem els triangles fent forma de croissant, deixant el cilindre de metall a dins. 
  4. Batem un ou i el fem servir per pintar els croissants. 
  5. Portem els croissants al forn: 25 minuts a 180 º. 
  6. Passat aquest temps, deixem que els croissants es temperin i comencem a fer el farcit. 
  7. Posem un pot no gaire gros al foc amb un dit d'aigua. 
  8. L'escalfem sense que bulli. 
  9. Tirem a dins una tassa una culleradeta de cafè soluble i l'aigua escalfada. Remenem perquè es dissolgui el cafè. 
  10. En un bol hi posem el cafè dissolt, 100 g de mascarpone, 150 ml de nata per muntar i 30 g de sucre muscovat. Ho batem amb les varetes elèctriques fins que quedi com una mousse.  
  11. Posem aquesta crema dins una màniga pastissera. 
  12. Traiem els cilindres metàl·lics dels croissants.  
  13. Farcim els croissants amb el cremós de cafè.  
  14. Servim els croissants amb una mica de sucre llustre per sobre. 
Anar al contingut