Croissant amb cremós de cafè
INGREDIENTS
100 g mascarpone
150 ml nata per muntar
1 culleradeta de cafè soluble
30 g sucre muscovat
1 pasta de full amb mantega
Sucre de llustre
1 ou
Mantega
PREPARACIÓ
- Tallem amb l'ajuda d'un cilindre metàl·lic 4 triangles isòsceles d'un full de pasta de full amb mantega. Descartem les puntes si és que en queden.
- Pintem amb mantega fosa els triangles.
- Enrotllem els triangles fent forma de croissant, deixant el cilindre de metall a dins.
- Batem un ou i el fem servir per pintar els croissants.
- Portem els croissants al forn: 25 minuts a 180 º.
- Passat aquest temps, deixem que els croissants es temperin i comencem a fer el farcit.
- Posem un pot no gaire gros al foc amb un dit d'aigua.
- L'escalfem sense que bulli.
- Tirem a dins una tassa una culleradeta de cafè soluble i l'aigua escalfada. Remenem perquè es dissolgui el cafè.
- En un bol hi posem el cafè dissolt, 100 g de mascarpone, 150 ml de nata per muntar i 30 g de sucre muscovat. Ho batem amb les varetes elèctriques fins que quedi com una mousse.
- Posem aquesta crema dins una màniga pastissera.
- Traiem els cilindres metàl·lics dels croissants.
- Farcim els croissants amb el cremós de cafè.
- Servim els croissants amb una mica de sucre llustre per sobre.