Croissants salats

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre és blanca i lleugera, tot i que a la pell és on es concentren els greixos i l'energia, per això es recomana no prendre-la.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 croissants

    40 g pernil d'ànec

    40 g de formatge semitendre de vaca

    150 g pollastre a l'ast esmicolat

    50 g pebrot escalivat

    1 cullera de melmelada de llimona

    1 cullerada de melmelada de taronja amarga

    Mesclum

PREPARACIÓ

Farem un croissant farcit fred i un de calent.

  1.  Posem en marxa una sandvitxera perquè estigui molt calenta.
  2. Tallem un croissant al llarg pel mig. Untem la part superior amb 1 cullerada de melmelada de llimona. A la base del croissant hi posem 2 làmines de formatge semitendre de vaca i unes llenques de pernil d'ànec. Tanquem el croissant i el posem a la sandvitxera planxant-lo entre les dues plaques durant una estona.
  3. Tallem l'altre croissant també al llarg pel mig. Untem la part superior amb la melmelada de taronja amarga. Sobre la part inferior, hi col·loquem els 150 g de pollastre a l'ast esmicolat, 50 g de pebrot escalivat i mesclum. Per acabar, posem la part de dalt del croissant.

 

Anar al contingut