Croissants salats
INGREDIENTS
2 croissants
40 g pernil d'ànec
40 g de formatge semitendre de vaca
150 g pollastre a l'ast esmicolat
50 g pebrot escalivat
1 cullera de melmelada de llimona
1 cullerada de melmelada de taronja amarga
Mesclum
PREPARACIÓ
Farem un croissant farcit fred i un de calent.
- Posem en marxa una sandvitxera perquè estigui molt calenta.
- Tallem un croissant al llarg pel mig. Untem la part superior amb 1 cullerada de melmelada de llimona. A la base del croissant hi posem 2 làmines de formatge semitendre de vaca i unes llenques de pernil d'ànec. Tanquem el croissant i el posem a la sandvitxera planxant-lo entre les dues plaques durant una estona.
- Tallem l'altre croissant també al llarg pel mig. Untem la part superior amb la melmelada de taronja amarga. Sobre la part inferior, hi col·loquem els 150 g de pollastre a l'ast esmicolat, 50 g de pebrot escalivat i mesclum. Per acabar, posem la part de dalt del croissant.