Croquetes de pollastre a l'ast
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Les croquetes són una preparació rica en hidrats de carboni i proteïnes. És ideal combinar-les amb una amanida.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 450 g de carn de pollastre a l'ast
- 60 g de mantega
- 60 g d'oli d'oliva
- 200 g de farina
- 1 litre de llet
- 500 ml de nata (35% greix)
- 4 ous
- 1 ceba tendra
- nou moscada
- pebre blanc
- Per arrebossar:
- farina de galeta
- farina
- 3 ous
PREPARACIÓ
1. Fem la beixamel. Fem el roux, és a dir, la barreja de farina, mantega i l'oli d'oliva. Que cogui 10 minuts. Mentrestant, bullim la barreja de nata i llet.
2. Agafem el pollastre, el pelem i l'esmicolem. Tallem la ceba i l'enrossim. Quan ha quedat rossa, hi afegim el pollastre i ho saltem tot en una paella.
3. Fem 2 ous durs, els ratllem amb el ratllador i els reservem.
4. Barregem la beixamel, el pollastre i la ceba, els ous durs, la nou moscada, sal i pebre blanc. Ho escalfem tot dins un pot a foc molt baix. Reservem el farcit dins de mànegues pastisseres a la nevera, fins que es refredin.
5. Un cop fredes les mànegues, fem uns xurros i els tallem a mida croqueta.
6. Les passem primer per farina, ou batut, després per farina de galeta. Les fregim i servim.
2. Agafem el pollastre, el pelem i l'esmicolem. Tallem la ceba i l'enrossim. Quan ha quedat rossa, hi afegim el pollastre i ho saltem tot en una paella.
3. Fem 2 ous durs, els ratllem amb el ratllador i els reservem.
4. Barregem la beixamel, el pollastre i la ceba, els ous durs, la nou moscada, sal i pebre blanc. Ho escalfem tot dins un pot a foc molt baix. Reservem el farcit dins de mànegues pastisseres a la nevera, fins que es refredin.
5. Un cop fredes les mànegues, fem uns xurros i els tallem a mida croqueta.
6. Les passem primer per farina, ou batut, després per farina de galeta. Les fregim i servim.