Crostó de pa amb brou de farigola i cansalada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xixo Castaño
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Malena, Gimenells (Segrià)
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 600 g d'aigua
- 300 g de pa sec
- 400 g de cansalada curada
- 100 g de farigola fresca
- 1 all
- oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el pa en 4 trossos de 75 grams i torreu-los al forn a 180 graus durant 6 minuts. Quan estigui torrat, aromatitzeu-lo, fregant-lo amb un gra d'all.
A continuació, poseu a bullir l'aigua en una cassó amb una mica de sal durant 4 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi la farigola, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts.
Mentrestant, en una paella amb oli fregiu la cansalada tallada a trossos.
I ja per acabar, emplateu el tros de pa torrat, poseu-hi la cansalada fregida per sobre, escaldeu-lo amb el brou de farigola, amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal i guarniu-ho amb una branqueta de farigola fresca.
A continuació, poseu a bullir l'aigua en una cassó amb una mica de sal durant 4 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi la farigola, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts.
Mentrestant, en una paella amb oli fregiu la cansalada tallada a trossos.
I ja per acabar, emplateu el tros de pa torrat, poseu-hi la cansalada fregida per sobre, escaldeu-lo amb el brou de farigola, amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal i guarniu-ho amb una branqueta de farigola fresca.