Cruffins de préssec i crema

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    És molt important que les cremes elaborades amb ou es mantinguin refrigerades a 4 ºC i que es consumeixin abans de 24 hores.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2  paquets de pasta de full de mantega

    200 g de llet fresca

    50 g de sucre panela 

    60 g de sucre blanc

    8 rovells d'ou

    1 préssec

    1 ou sencer

    un raig de nata

    canonet canyella

    llimona

    llima

PREPARACIÓ

 

  1. Tallem el préssec a brunesa. La meitat la deixem amb pell i la reservem. L'altra meitat la pelem.
  2. Tallem dos làmines de pasta de full fent quatre rombes.
  3. Distribuïm el préssec sense pell sobre la pasta de full i ho emboliquem.
  4. Hi donem forma de magdalena i ho emmotllem.
  5. Batem un ou i pintem els cruffins. Hi tirem sucre panela per sobre.
  6. Portem els motllos al forn i els deixem  20 minuts a 220º.
  7. En un pot d'acer inoxidable bullim 200 g de llet fresca, un raig de nata, un canonet de canyella i pells de llima i de llimona. Quan arrenqui el bull ho tapem i deixem que infusioni 10 minuts fora del foc.
  8. Separem clares de rovells de 8 ous.
  9. Blanquegem els rovells amb 50 g de sucre blanc amb les varetes elèctriques.
  10. Retirem de la llet les pells i la canyella. Ho posem al foc i hi afegim els rovells blanquejats. Remenem sense parar fins a aconseguir textura.
  11. Omplim una màniga pastissera amb aquesta crema i la deixem refredar.
  12. Traiem els cruffins del forn i els arrebossem amb sucre panela. Els deixem refredar.
  13. Posem la crema a sobre dels cruffins amb els trossets de préssec reservats.
Anar al contingut