Cruixent de torró amb garapinyades
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les ametlles són conegudes per ser una font de greixos saludables, però tenen altres propietats molt interessants: són riques en proteïnes, fibra, calci i vitamina EAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
8 làmines de pasta fil·lo
Torró ametlla
Torró crema cremada
Ametlles garapinyades
Mantega
Sucre de llustre
PREPARACIÓ
- Piquem en un morter un grapat d'ametlles garapinyades.
- Tallem 2 barretes de torró d'ametlla i 2 de crema cremada.
- Tallem al llarg de 15x20 cm 1 làmina de pasta fil·lo. Posarem a fondre en un pot una culleradeta de mantega i, quan sigui fosa, pintarem la làmina amb un pinzell. Hi posarem una altra làmina de pasta fil·lo a sobre i així dues vegades perquè tingui gruix. Repetirem l'operació 4 cops per fer 4 rotllets.
- Posem una barreta de torró a sobre de cada làmina. En total 4, dos d'ametlla i dos de crema cremada.
- També hi posem una mica de garapinyades picades a cada làmina.
- Enrotllem les làmines com si fossin rotllets de primavera. Les posem a la safata de la fregidora d'aire i les posem a coure 15 minuts a 170º.
- Acabem per espolsar damunt dels paquetets sucre llustre.