Cruixent de torró amb garapinyades

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles són conegudes per ser una font de greixos saludables, però tenen altres propietats molt interessants: són riques en proteïnes, fibra, calci i vitamina EAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    8 làmines de pasta fil·lo

    Torró ametlla

    Torró crema cremada

    Ametlles garapinyades

    Mantega

    Sucre de llustre

PREPARACIÓ

  1. Piquem en un morter un grapat d'ametlles garapinyades.
  2. Tallem 2 barretes de torró d'ametlla i 2 de crema cremada.
  3. Tallem al llarg de 15x20 cm 1 làmina de pasta fil·lo. Posarem a fondre en un pot una culleradeta de mantega i, quan sigui fosa, pintarem la làmina amb un pinzell. Hi posarem una altra làmina de pasta fil·lo a sobre i així dues vegades perquè tingui gruix. Repetirem l'operació 4 cops per fer 4 rotllets.
  4. Posem una barreta de torró a sobre de cada làmina. En total 4, dos d'ametlla i dos de crema cremada.
  5. També hi posem una mica de garapinyades picades a cada làmina.
  6. Enrotllem les làmines com si fossin rotllets de primavera. Les posem a la safata de la fregidora d'aire i les posem a coure 15 minuts a 170º.
  7. Acabem per espolsar damunt dels paquetets sucre llustre.
Anar al contingut