Crumble de meló

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Incloure fruita i verdura a les receptes, tant dolces com salades, és una bona manera d'enriquir-les amb vitamines, minerals i altres nutrients com la fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    1 Meló francès de 800 grams 

    150 g de farina d'espelta

    20 g de sucre morè

    2 llimes

    60 g d'ametlla crua 

    80 g de nous

    100 g de mantega

    750 ml de sidra 

    menta per decorar

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem un meló francès (800 g) com per a macedònia i el repartim en 4 bols. Hi afegim unes gotes de llima.
  2. Piquem 60 g d'ametlles crues amb la picadora fins a aconseguir farina, fem el mateix amb 80 g de nous i ho posem en un bol.
  3. Afegim al bol dels fruits secs 150 g de farina d'espelta i  100 g de mantega pomada i barregem fins a aconseguir una textura terrosa.
  4. Repartim el crumble en els bols del meló i ho posem al forn a 170º durant 20 minuts.
  5. Posem en un pot alt 1 ampolla de sidra, 1 cullerada de sucre morè i el suc d'1 llima i  reduïm fins que quedi com un xarop.
  6. Servim els bols calents amb el xarop per sobre, unes gotes més de llima i unes fulles de menta.
Anar al contingut