Cuixa de cabrit farcida de pa torrat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Herrera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 cuixes de cabrit de 350 g
- 1 tasseta d'oli d'oliva verge
- 300 g de patates de platillo
- 200 g de ceba platillo
- 1 llesca de pa de pagès
- 4 grans d'all
- pebre negre
- 100 g de ceba tallada
- 1 pastanaga tallada
- 1 fulla de llorer
- 100 g de tomàquet madur
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una safata els alls sencers, la pastanaga tallada, la ceba tallada, el tomàquet tallat a trossos, les patates tallades a trossos, les cebes platillo senceres, la fulla de llorer i l'oli d'oliva i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 80 graus.
Mentrestant, traieu la crosta del pa i talleu la molla a dauets. Després, en un cassó amb oli abundant i ben calent, fregiu els dauets de pa fins que quedin ben torrats.
A continuació, farciu les cuixes amb unes quantes verdures rostides i el pa fregit.
Seguidament, cosiu-les, salpebreu-les, poseu-les a la safata amb la resta de verdures rostides i torneu a posar la safata al forn durant 35 minuts més a 180 graus.
Finalment, descosiu les cuixes i talleu-les per la meitat.
I ja per acabar, emplateu les cuixes, guarniu el plat amb les verdures rostides i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Mentrestant, traieu la crosta del pa i talleu la molla a dauets. Després, en un cassó amb oli abundant i ben calent, fregiu els dauets de pa fins que quedin ben torrats.
A continuació, farciu les cuixes amb unes quantes verdures rostides i el pa fregit.
Seguidament, cosiu-les, salpebreu-les, poseu-les a la safata amb la resta de verdures rostides i torneu a posar la safata al forn durant 35 minuts més a 180 graus.
Finalment, descosiu les cuixes i talleu-les per la meitat.
I ja per acabar, emplateu les cuixes, guarniu el plat amb les verdures rostides i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.