Cuixes de pollastre amb pinya

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Incloure fruita en les preparacions és interessant per arribar als requeriments diaris necessaris: de 2 a 3 racions de fruita cada dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    8 cuixetes de pollastre

    1/4 pinya fresca

    10 escalunyes

    600 ml brou pollastre

    200 ml llet de coco

    20 ml rom

    Arròs basmati

    Caiena 

    Clau d'olor

    Comí

    Pebre negre

    Farigola llimonera

    Coriandre fresc

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

1. Escalfem a foc baix 600 ml de brou de pollastre.

2. Pelem i tallem a juliana les escalunyes, que reservem.

3. Tallem la pinya a dauets i la rostim a la cassola. Quan la tinguem, la reservem en un plat.

4. En un morter, piquem diverses espècies: caiena seca, clau, comí, pebre negre i una mica de sal.

5. Salem les cuixes de pollastre i hi afegim les espècies que hem picat.

6. Tirem un rajolí d'oli a la cassola i hi marquem les cuixetes, i afegim les escalunyes.

7. Tapem la cassola i ofeguem el contingut a foc mig.

8. Hi afegim el brou de pollastre.

9. Perfumem amb una branqueta de farigola llimonera i ho coem 20 minuts a foc baix.

10. Mentrestant, en un bol, posem la pinya, el rom i la llet de coco. Ho remenem i ho aboquem a la cassola.

11. Migtapem la cassola i ho coem durant 15 minuts, a foc baix.

12. Per acompanyar el plat, podem fer arròs basmati bullit. Abans de servir-lo, afegim un rajolí d'oli i hi posem unes rodelles de bitxo.

13. Piquem una mica de coriandre per acabar el plat.

Anar al contingut