Curri de mongetes amb gambes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible pel bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    200 g mongetes del ganxet cuites

    140 ml llet de coco

    7 gambes allistades

    10 g pasta de curri

    2 branques de coriandre fresc

    Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

  1. Pelem les gambes, posem les cloves i els caps en un plat. Reservem les cues pelades.
  2. Escalfem un rajolí d'oli d'oliva verge extra en una paella. Hi aboquem les cloves i els caps de les gambes i ho saltem uns segons. Hi afegim 140 ml de llet de coco. Bullim durant 2 minuts.
  3. Amb una mà de morter de fusta aixafem directament els caps de gamba.
  4. Colem a una cassola baixa. Triturem amb la mà de morter els caps i les cloves al colador per acabar de treure'n el suc.
  5. Posem la cassola a foc mitjà. Hi afegim 10 g de pasta de curri i l'integrem a la salsa. Hi aboquem 200 g de mongetes del ganxet cuites. Escalfem 4 minuts, fins que s'espesseixi la salsa.
  6. Piquem una mica de coriandre.
  7. Parem el foc i posem les gambes a la cassola. Les fem ballar una mica i amb l'escalfor residual es couran en un minut.
  8. Emplatem les mongetes amb la salsa, posem el coriandre picat i col·loquem les gambes al damunt.
Anar al contingut