Cuscús amb fruits secs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els formatges en general són aliments molt complets gràcies al seu contingut de proteïnes, minerals com el calci i el fòsfor, i vitamines A, D i del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 g cuscús
90 g formatge feta
30 g anacards al natural
20 g panses
4 dàtils de branca
1 cullerada de ras-alhanut
Menta
Julivert
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem 350 ml d'aigua en un pot. Hi afegim sal, pebre i 1 culleradeta de ras-alhanout. Ho integrem remenant amb una cullera.
- En un recipient que puguem tapar, hi afegim 300 g de cuscús precuit. Quan bull l'aigua, l'aboquem sobre el cuscús repartint-la bé. Tapem i deixem reposar 5 minuts.
- Un cop han passat els 5 minuts, separem el cuscús cuit rascant-lo amb una espàtula de fusta o una forquilla i el deixem temperant.
- Espinyolem i tallem menuts 4 dàtils de branca i els afegim a un bol.
- Maltallem amb ganivet 30 g d'anacards al natural i també els afegim al bol.
- Piquem unes fulles de menta i unes fulles de julivert i les incorporem al bol.
- Aboquem al bol 20 g de panses i ho amanim amb pebre i un raig d'oli. Ho remenem.
- Afegim al bol 90 g de formatge feta, que hem tallat a daus i acabem el plat afegint-hi el cuscús temperat. Ho barregem bé i ja ho podem servir.