Cuscús amb gambes
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
100 ml d'aigua mineral
80 g de cuscús
10 gambes pelades
2 mongetes tendres
1 patata petita
1/2 ceba morada
1 fulla de llorer
Julivert
Mantega
Pebre negre
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar un pot amb 100 ml d'aigua, una nou de mantega, una fulla de llorer i un pessic de sal.
- Tallem a daus una patata petita ja cuita i pelada. Després la saltarem un minut en una paella amb oli calent.
- Tallem a daus dues mongetes tendres i mitja ceba morada. Les afegim a la paella on hi ha la patata i també les hi saltem un minut.
- Piquem julivert i l'afegim a la paella. Ho salpebrem tot.
- Posem a dins d'una carmanyola de vidre 80 g de cuscús. Hi aboquem l'aigua que teníem bullint al foc, ho tapem i deixem que es cogui uns dos minuts. Després separarem el cuscús amb una forquilla.
- Afegim a la paella on tenim les verdures deu gambes pelades, que saltarem uns segons. Hi apaguem el foc i aboquem el contingut a la carmanyola on hi ha el cuscús. Ho barregem.
- Aboquem el cuscús en un plat, hi posem pebre negre i un raig d'oli.