Cuscús de coliflor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
Mitja coliflor
Mig bròquil
3 cireres
1 pastanaga
1 aranja
Nous
Oli d'oliva verge extra
Vinagre
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Ratllem finament, amb un pelador, el bròquil i la coliflor, procurant que semblin grans de cuscús. Ho reservem a un colador.
- Tallem la pastanaga a quadradets i la reservem a un bol.
- Afegim, al bol, les cireres, sense pinyol, que també tallarem a quadradets.
- Posem el colador -amb el nostre "cuscús" incorporat- a dins d'una olla amb aigua bullent, ho escaldem i el reservem a banda perquè se n'abaixi la temperatura.
- Tallem un grapat de nous, i les afegim al bol on tenim les cireres i la pastanaga.
- Pelem la meitat de l'aranja, a sang, de manera que no ens quedi gens de part blanca. D'aquesta meitat, en traiem els grills amb el ganivet, descartant-ne el tel, i els tallem a quadradets.
- Per fer l'amanit, fem suc de l'altra meitat de l'aranja. El posem en un pot que es pugui tapar, juntament amb 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra, 1 cullerada de vinagre, sal i pebre. Ho tapem i ho sacsem per tal d'emulsionar-ho. També ho podríeu fer en un bol i amb una forquilla.
- Incorporem el nostre "cuscús" al bol on tenim les cireres i la resta. Ho amanim amb la nostra vinagreta i ja ho podem emplatar.