Cuscús de coliflor

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    Mitja coliflor

    Mig bròquil

    3 cireres

    1 pastanaga

    1 aranja

    Nous

    Oli d'oliva verge extra

    Vinagre

    Pebre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Ratllem finament, amb un pelador, el bròquil i la coliflor, procurant que semblin grans de cuscús. Ho reservem a un colador. 
  2. Tallem la pastanaga a quadradets i la reservem a un bol.
  3. Afegim, al bol, les cireres, sense pinyol, que també tallarem a quadradets.
  4. Posem el colador -amb el nostre "cuscús" incorporat- a dins d'una olla amb aigua bullent, ho escaldem i el reservem a banda perquè se n'abaixi la temperatura. 
  5. Tallem un grapat de nous, i les afegim al bol on tenim les cireres i la pastanaga.
  6. Pelem la meitat de l'aranja, a sang, de manera que no ens quedi gens de part blanca. D'aquesta meitat, en traiem els grills amb el ganivet, descartant-ne el tel, i els tallem a quadradets. 
  7. Per fer l'amanit, fem suc de l'altra meitat de l'aranja. El posem en un pot que es pugui tapar, juntament amb 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra, 1 cullerada de vinagre, sal i pebre. Ho tapem i ho sacsem per tal d'emulsionar-ho. També ho podríeu fer en un bol i amb una forquilla. 
  8. Incorporem el nostre "cuscús" al bol on tenim les cireres i la resta. Ho amanim amb la nostra vinagreta i ja ho podem emplatar.
Anar al contingut