Cuscús de subsistència
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cuscús de subsistència
- (per a 1 persona)
- 100 g de cuscús precuit
- 150 ml d'aigua
- cacauets salats
- 1 culleradeta de raz el hanout
- 1 tall de moixama de tonyina
- dàtils dessecats
- 1 grapat de cigrons torrats
PREPARACIÓ
1. Escalfem un cassó i hi aboquem els cacauets i els cigrons salats perquè comencin a suar.
2. Afegim al cassó els dàtils, la culleradeta de raz el hanout i l'aigua. Ho deixem coure tot fins que l'aigua arrenqui el bull.
3. Aboquem el cuscús al cassó quan l'aigua comenci a bullir, retirem la cassola del foc i ho deixem reposar fins que el cuscús es rehidrati.
4. Emplatem el cuscús i decorem el plat amb unes làmines primes de moixama.
2. Afegim al cassó els dàtils, la culleradeta de raz el hanout i l'aigua. Ho deixem coure tot fins que l'aigua arrenqui el bull.
3. Aboquem el cuscús al cassó quan l'aigua comenci a bullir, retirem la cassola del foc i ho deixem reposar fins que el cuscús es rehidrati.
4. Emplatem el cuscús i decorem el plat amb unes làmines primes de moixama.