Dàtils amb bacó fumat

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els embotits, en general, són aliments greixosos i cal moderar-ne el consum i prendre'ls de manera ocasional. S'han de buscar els de millor qualitat i els que continguin menys greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 20 dàtils  
  • 300 g bacó fumat  
  • 20 ametlles marcona naturals

PREPARACIÓ

  1. Traiem el pinyol a una vintena de dàtils.  
  2. Farcim els dàtils buits amb una ametlla marcona crua cada un.  
  3. Emboliquem el dàtil amb una llesca de bacó fumat. 
  4. Foradem el dàtil i el bacó amb un escuradents. 
  5. Posem les broquetes de dàtil sobre una reixa de forn amb un paper sulfurat a la base de la safata per no embrutar tant amb el greix. 
  6. Enfornem els dàtils 10' a 200º.
Anar al contingut