Daurada amb saltat de pera de Lleida
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Capdevila Piró
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, LLEIDA
- Dieta: Per a embarassades
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 4 daurades
- 400 g d'espinacs frescos
- 2 carxofes
- 2 peres conferència
- aigua
- oli d'oliva verge extra
- sal
- germinats de ceba
PREPARACIÓ
Pelem i tallem la pera conferència a daus petits
Rentem els espinacs
Els tallem petits
Rentem les carxofes
Tallem el cor a daus
Posem una mica d'oli d'oliva verge extra en una paella calenta.
Saltem primer les carxofes, 6/7 minuts.
Afegim els espinacs, 1 minut.
Hi afegim la pera de Lleida, 3 o 5 minuts més.
Afegim una mica d'aigua al final de la cocció.
Rectifiquem de sal.
Ho reservem.
Preparem les daurades:
Netegem les daurades
La tallem a filets sense les espines i les untem una mica amb oli
En una paella, marquem els filets de daurada primer per la banda de la pell i un cop cuita els courem lleugerament per la part de la carn.
Emplatem el saltat de pera de Lleida amb espinacs i carxofes i hi posem al damunt el filet de daurada i a sobre el germinat de ceba.
Rentem els espinacs
Els tallem petits
Rentem les carxofes
Tallem el cor a daus
Posem una mica d'oli d'oliva verge extra en una paella calenta.
Saltem primer les carxofes, 6/7 minuts.
Afegim els espinacs, 1 minut.
Hi afegim la pera de Lleida, 3 o 5 minuts més.
Afegim una mica d'aigua al final de la cocció.
Rectifiquem de sal.
Ho reservem.
Preparem les daurades:
Netegem les daurades
La tallem a filets sense les espines i les untem una mica amb oli
En una paella, marquem els filets de daurada primer per la banda de la pell i un cop cuita els courem lleugerament per la part de la carn.
Emplatem el saltat de pera de Lleida amb espinacs i carxofes i hi posem al damunt el filet de daurada i a sobre el germinat de ceba.