Dim sum de tofu i verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Ferré, Ana Bautista i Wang Jianping
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La xina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El Tofu està format per proteïna de soja, llegum amb proteïnes d'alt valor biològic i que s'ha relacionat amb una disminució del colesterol en sangAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a la massa de les "tortillas":
  • 50 g de farina de blat de moro
  • 1 tasseta d'aigua tèbia
  • sal
  • Per al farcit:
  • 20 g de fideus secs d'arròs hidratats
  • 50 g de tofu
  • 2 bolets xinesos hidratats
  • 4 bolets negres hidratats
  • 1 pastanaga
  • 10 g de tomàquet sec
  • - olives negres
  • coriandre picat
  • 2 escalunyes
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de salsa de soja
  • Per a la salsa:
  • 1 culleradeta de salsa de soja
  • 1/4 l d'aigua
  • 20 cacauets sense sal

PREPARACIÓ

Per fer la massa, poseu en un bol la farina, la sal i l'aigua i remeneu-ho bé amb les mans.
Seguidament, feu unes boles amb la massa, estireu-les amb un corró, talleu-les amb un motllo rodó i reserveu-les.Per fer el farcit, poseu en un bol el tofu, passat per la planxa i picat, les olives negres picades, els bolets tallats a trossos, els fideus d'arròs, la pastanaga picada, el tomàquet sec picat, el coriandre, l'escalunya picada, l'all picat i la soja i remeneu-ho bé amb una forquilla.A continuació, poseu una mica de farcit sobre la massa, tanqueu-la donant-li forma d'empanadilla, poseu-ho a la vaporera i deixeu-ho coure al vapor durant 3 o 4 minuts.Per fer la salsa, poseu en un wok l'aigua, els cacauets picats, l'oli i la soja i deixeu-ho coure a foc suau durant una hora. Seguidament, coleu-la i reserveu-la.I ja per acabar, emplateu el dim sum i serviu-lo amb un bol amb la salsa al costat.
Anar al contingut