Dim sum de tofu i verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Ferré, Ana Bautista i Wang Jianping
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La xina, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El Tofu està format per proteïna de soja, llegum amb proteïnes d'alt valor biològic i que s'ha relacionat amb una disminució del colesterol en sangAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a la massa de les "tortillas":
- 50 g de farina de blat de moro
- 1 tasseta d'aigua tèbia
- sal
- Per al farcit:
- 20 g de fideus secs d'arròs hidratats
- 50 g de tofu
- 2 bolets xinesos hidratats
- 4 bolets negres hidratats
- 1 pastanaga
- 10 g de tomàquet sec
- - olives negres
- coriandre picat
- 2 escalunyes
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de salsa de soja
- Per a la salsa:
- 1 culleradeta de salsa de soja
- 1/4 l d'aigua
- 20 cacauets sense sal
PREPARACIÓ
Per fer la massa, poseu en un bol la farina, la sal i l'aigua i remeneu-ho bé amb les mans.
Seguidament, feu unes boles amb la massa, estireu-les amb un corró, talleu-les amb un motllo rodó i reserveu-les.Per fer el farcit, poseu en un bol el tofu, passat per la planxa i picat, les olives negres picades, els bolets tallats a trossos, els fideus d'arròs, la pastanaga picada, el tomàquet sec picat, el coriandre, l'escalunya picada, l'all picat i la soja i remeneu-ho bé amb una forquilla.A continuació, poseu una mica de farcit sobre la massa, tanqueu-la donant-li forma d'empanadilla, poseu-ho a la vaporera i deixeu-ho coure al vapor durant 3 o 4 minuts.Per fer la salsa, poseu en un wok l'aigua, els cacauets picats, l'oli i la soja i deixeu-ho coure a foc suau durant una hora. Seguidament, coleu-la i reserveu-la.I ja per acabar, emplateu el dim sum i serviu-lo amb un bol amb la salsa al costat.
Seguidament, feu unes boles amb la massa, estireu-les amb un corró, talleu-les amb un motllo rodó i reserveu-les.Per fer el farcit, poseu en un bol el tofu, passat per la planxa i picat, les olives negres picades, els bolets tallats a trossos, els fideus d'arròs, la pastanaga picada, el tomàquet sec picat, el coriandre, l'escalunya picada, l'all picat i la soja i remeneu-ho bé amb una forquilla.A continuació, poseu una mica de farcit sobre la massa, tanqueu-la donant-li forma d'empanadilla, poseu-ho a la vaporera i deixeu-ho coure al vapor durant 3 o 4 minuts.Per fer la salsa, poseu en un wok l'aigua, els cacauets picats, l'oli i la soja i deixeu-ho coure a foc suau durant una hora. Seguidament, coleu-la i reserveu-la.I ja per acabar, emplateu el dim sum i serviu-lo amb un bol amb la salsa al costat.