Dolç d'ametlla
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les ametlles són riques en vitamina E i greixos saludables del tipus poliinsaturats, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g ametlla
130 g mel
100 g sucre
1 ou
Pa d'àngel
PREPARACIÓ
- Posem a coure el sucre amb la mel, amb el foc baix, fins que es fonguin.
- Muntem la clara d'1 ou fins que ens agafi volum.
- Quan el sucre i la mel s'han fos, ho apartem del foc i hi anem integrant la clara de mica en mica.
- Un cop ho tenim integrat, ho tornem a posar al foc i ho cuinem durant 8 minuts a foc baix.
- Incorporem les ametlles a la paella.
- Passem la barreja a damunt d'un paper sulfurat, i hi afegim un altre paper sulfurat a damunt. Ho aplanem amb les mans, fent que agafi una forma rodona, i ho deixem refredar.
- Traiem els papers sulfurats i els substituïm per pa d'àngel.