Dolç d'ametlla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles són riques en vitamina E i greixos saludables del tipus poliinsaturats, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g ametlla 

    130 g mel

    100 g sucre

    1 ou

    Pa d'àngel

PREPARACIÓ

  1. Posem a coure el sucre amb la mel, amb el foc baix, fins que es fonguin.
  2. Muntem la clara d'1 ou fins que ens agafi volum.
  3. Quan el sucre i la mel s'han fos, ho apartem del foc i hi anem integrant la clara de mica en mica.
  4. Un cop ho tenim integrat, ho tornem a posar al foc i ho cuinem durant 8 minuts a foc baix.
  5. Incorporem les ametlles a la paella.
  6. Passem la barreja a damunt d'un paper sulfurat, i hi afegim un altre paper sulfurat a damunt. Ho aplanem amb les mans, fent que agafi una forma rodona, i ho deixem refredar.
  7. Traiem els papers sulfurats i els substituïm per pa d'àngel.
Anar al contingut