Dònuts de poma amb xocolata
INGREDIENTS
2 pomes golden
2 ous mitjans
75 g de farina de civada
1 culleradeta d'impulsor químic
Xocolata negra al 70%
Xocolata amb gerds
Xocolata blanca
Coco ratllat
Ametlles a trossets
Escates de sal
Canyella en pols
PREPARACIÓ
- Pelem les pomes, els traiem el cor i les tallem a bocins. Les posem trossejades en un bol, el tapem i l'introduïm al microones. Coem les pomes durant 5 minuts a 600 W.
- En un bol gros, aboquem 75 g de farina de civada i una culleradeta d'impulsor químic. Al mig de la farina hi tirem els ous i els batem una mica. Ho barregem tot.
- Quan s'han cuit les pomes, les posem en un got batedor i les turbinem. Hi afegim mitja culleradeta de canyella en pols i tornem a turbinar fins que ens quedin com puré.
- Aboquem el puré de poma al bol i l'integrem amb la barreja de farina, l'impulsor i els ous.
- Un cop tot està ben mixturat, omplim els motllos amb la massa i ho courem al forn a 200 graus durant 20 minuts.
- Fonem al microones 3 tipus de xocolata: negra al 70%, blanca i xocolata amb gerds.
- Banyem dos dònuts amb xocolata negra fosa i els acabem amb escates de sal per damunt.
- Banyem dos dònuts amb xocolata blanca i els acabem amb ametlla trossejada per damunt.
- Banyem dos dònuts més amb xocolata amb gerds i els acabem amb coco ratllat per damunt.
- Deixem els dònuts en una safata i els reservem uns minuts a la nevera fins que les xocolates solidifiquin.