Dònuts de poma amb xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, un mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pomes golden

    2 ous mitjans

    75 g de farina de civada

    1 culleradeta d'impulsor químic

    Xocolata negra al 70%

    Xocolata amb gerds

    Xocolata blanca

    Coco ratllat

    Ametlles a trossets

    Escates de sal

    Canyella en pols

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem les pomes, els traiem el cor i les tallem a bocins. Les posem trossejades en un bol, el tapem i l'introduïm al microones. Coem les pomes durant 5 minuts a 600 W.
  2. En un bol gros, aboquem 75 g de farina de civada i una culleradeta d'impulsor químic. Al mig de la farina hi tirem els ous i els batem una mica. Ho barregem tot.
  3. Quan s'han cuit les pomes, les posem en un got batedor i les turbinem. Hi afegim mitja culleradeta de canyella en pols i tornem a turbinar fins que ens quedin com puré.
  4. Aboquem el puré de poma al bol i l'integrem amb la barreja de farina, l'impulsor i els ous.
  5. Un cop tot està ben mixturat, omplim els motllos amb la massa i ho courem al forn a 200 graus durant 20 minuts.
  6. Fonem al microones 3 tipus de xocolata: negra al 70%, blanca i xocolata amb gerds.
  7. Banyem dos dònuts amb xocolata negra fosa i els acabem amb escates de sal per damunt.
  8. Banyem dos dònuts amb xocolata blanca i els acabem amb ametlla trossejada per damunt.
  9. Banyem dos dònuts més amb xocolata amb gerds i els acabem amb coco ratllat per damunt.
  10. Deixem els dònuts en una safata i els reservem uns minuts a la nevera fins que les xocolates solidifiquin.  
Anar al contingut