El Sacher casolà del millor xocolater del món
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER AL PA DE PESSIC DE CACAU:
6 ous
120 g de sucre
120 g de farina de rebosteria
30 g de cacau en pols
PER AL BANY SACHER:
500 ml de nata
40 ml de llet
300 g de xocolata negra
45 g de mantega
15 g de sucre
PREPARACIÓ
- Muntem els ous amb l'ajuda del robot de cuina per fer la massa del pa de pessic.
- Hi afegim el sucre.
- Mentre s'acaben de muntar els ous, sobre un paper de cuina tamisem el cacau en pols amb la farina i, una vegada els ous s'hagin muntat, ho incorporem a poc a poc.
- Barregem la massa.
- Posem un paper de cuina a la reixa del forn i cobrim també el cèrcol d'un motlle amb aquest paper. No caldrà la base del motlle, perquè ens servirà el paper de cuina que hem posat a la reixeta.
- Introduïm la massa fins a omplir 3/4 parts del motlle i enfornem a 180 graus durant 15-20 minuts.
- Un cop fet el pa de pessic, l'obrim per la meitat i cobrim l'interior amb un almívar (fet amb sucre, aigua i cacau) i amb la melmelada d'albercoc, que posem de forma generosa.
- Allisem la part externa del pastís amb el bany Sacher de xocolata, que fem desfent la xocolata negra amb llet, nata, mantega i sucre.