El Sacher casolà del millor xocolater del món

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER AL PA DE PESSIC DE CACAU:

    6 ous

    120 g de sucre

    120 g de farina de rebosteria

    30 g de cacau en pols

     

    PER AL BANY SACHER:

    500 ml de nata

    40 ml de llet

    300 g de xocolata negra

    45 g de mantega

    15 g de sucre

     

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Muntem els ous amb l'ajuda del robot de cuina per fer la massa del pa de pessic.
  2. Hi afegim el sucre. 
  3. Mentre s'acaben de muntar els ous, sobre un paper de cuina tamisem el cacau en pols amb la farina i, una vegada els ous s'hagin muntat, ho incorporem a poc a poc.
  4. Barregem la massa.
  5. Posem un paper de cuina a la reixa del forn i cobrim també el cèrcol d'un motlle amb aquest paper. No caldrà la base del motlle, perquè ens servirà el paper de cuina que hem posat a la reixeta. 
  6. Introduïm la massa fins a omplir 3/4 parts del motlle i enfornem a 180 graus durant 15-20 minuts.
  7. Un cop fet el pa de pessic, l'obrim per la meitat i cobrim l'interior amb un almívar (fet amb sucre, aigua i cacau) i amb la melmelada d'albercoc, que posem de forma generosa.
  8. Allisem la part externa del pastís amb el bany Sacher de xocolata, que fem desfent la xocolata negra amb llet, nata, mantega i sucre.
Anar al contingut