Empedrat de bacallà i mongeta
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Per les seves característiques i les proporcions dels ingredients, aquest és un plat únic equilibratAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 racions
200 g mongeta seca cuita
80 g bacallà esqueixat
1 llima
2 tomacons
Ruca
Barreja d'herbes aromàtiques
Vinagre de xerès
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Afegim al bol una mica de barreja d'herbes aromàtiques, pebre negre, sal, un raig generós d'oli OVE i unes gotes de vinagre de xerès.
- Ho emulsionem tot amb una vareta manual petita.
- Preparem 200 g de mongeta blanca cuita. Si són de pot, hi passem una mica d'aigua. Les posem al bol i les integrem amb el tomàquet amb cura per no malmetre-les.
- Emplatem les mongetes al plat o al tàper.
- Esqueixem una mica de bacallà i el posem sobre les mongetes. Acabem amb unes fulles de ruca i pell de llima ratllada.