Empedrat de bacallà i mongeta

Imatge recepta de Empedrat de bacallà i mongeta
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Per les seves característiques i les proporcions dels ingredients, aquest és un plat únic equilibratAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 racions 

      

    200 g mongeta seca cuita  

    80 g bacallà esqueixat  

    1 llima 

    2 tomacons 

    Ruca 

    Barreja d'herbes aromàtiques 

    Vinagre de xerès  

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Afegim al bol una mica de barreja d'herbes aromàtiques, pebre negre, sal, un raig generós d'oli OVE i unes gotes de vinagre de xerès. 
  2. Ho emulsionem tot amb una vareta manual petita.  
  3. Preparem 200 g de mongeta blanca cuita. Si són de pot, hi passem una mica d'aigua. Les posem al bol i les integrem amb el tomàquet amb cura per no malmetre-les.  
  4. Emplatem les mongetes al plat o al tàper.  
  5. Esqueixem una mica de bacallà i el posem sobre les mongetes. Acabem amb unes fulles de ruca i pell de llima ratllada. 
Anar al contingut