Endívies amb formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les endívies són unes hortalisses molt lleugeres i, com les del seu grup, riques en fibra, vitamines i minerals antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 endívies vermelles

    100 g de formatge blau

    Cacauets fregits amb mel i sal

    Oli OVE

    Menta

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem les endívies pel mig, de llarg. Les salpebrem i les enrossim per banda i banda, amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
  2. Posem les endívies enrossides en una safata de forn. Per sobre, hi posem daus grossos de formatge blau, sense la pela. Les enfornem 4' a 200 ºC.
  3. Les emplatem amb una picada que farem amb cacauets fregits amb mel i sal, menta fresca i oli d'oliva verge extra.
Anar al contingut