Endívies amb formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les endívies són unes hortalisses molt lleugeres i, com les del seu grup, riques en fibra, vitamines i minerals antioxidants.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 endívies vermelles
100 g de formatge blau
Cacauets fregits amb mel i sal
Oli OVE
Menta
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem les endívies pel mig, de llarg. Les salpebrem i les enrossim per banda i banda, amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
- Posem les endívies enrossides en una safata de forn. Per sobre, hi posem daus grossos de formatge blau, sense la pela. Les enfornem 4' a 200 ºC.
- Les emplatem amb una picada que farem amb cacauets fregits amb mel i sal, menta fresca i oli d'oliva verge extra.