Ensaladilla de col i formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La col és rica en antioxidants que ens protegeixen de ceretes malalties.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 pastanagues
1 col
1 ou
1 llima
1 llimona
Mostassa Dijon
Mostassa antiga
Formatge vell d'ovella
Oli 0,4
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- En un bol gran, hi posem 1 col que tallarem amb una mandolina. També 2 pastanagues. Hi espremem 1 llimona, hi afegim sal i remenem.
- Prepararem en un got batedor una maionesa amb 1 ou, sal, pell d'una llima i oli 0,4 fins a obtenir la textura que volem.
- Hi afegirem 1 cullerada de mostassa de Dijon i 1 cullerada de mostassa antiga. Ho integrem bé.
- Ara, al bol on teníem l'ensaladilla, hi afegim la maionesa amb mostassa i ho integrem.
- Ratllem 100 g de formatge vell d'ovella. L'afegim al bol i ho barregem. Si calgués, hi afegim sal.
- En l'emplatat final, hi afegim una mica de pebre negre.