Ensaladilla de col i formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col és rica en antioxidants que ens protegeixen de ceretes malalties.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pastanagues 

    1 col 

    1 ou 

    1 llima 

    1 llimona 

    Mostassa Dijon 

    Mostassa antiga 

    Formatge vell d'ovella  

    Oli 0,4 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. En un bol gran, hi posem 1 col que tallarem amb una mandolina. També 2 pastanagues. Hi espremem 1 llimona, hi afegim sal i remenem. 
  2. Prepararem en un got batedor una maionesa amb 1 ou, sal, pell d'una llima i oli 0,4 fins a obtenir la textura que volem. 
  3. Hi afegirem 1 cullerada de mostassa de Dijon i 1 cullerada de mostassa antiga. Ho integrem bé. 
  4. Ara, al bol on teníem l'ensaladilla, hi afegim la maionesa amb mostassa i ho integrem.  
  5. Ratllem 100 g de formatge vell d'ovella. L'afegim al bol i ho barregem. Si calgués, hi afegim sal. 
  6. En l'emplatat final, hi afegim una mica de pebre negre. 
Anar al contingut