Ensaladilla de llagostins
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
6 llagostins
1/2 cabdell
1/2 pastanaga
Mostassa antiga
Maionesa
Gingebre fresc
Llimona
Cibulet
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Escalfem oli en una paella i a foc fort hi saltem 6 cues de llagostins pelades durant 10 segons. Ho reservem.
- Aboquem a la mateixa paella els caps dels llagostins, els saltem 20 segons i hi espremem unes gotes de suc de llimona. Després aixafem els caps amb una ma de morter a la mateixa paella. Per últim, ho colem al bol on hi tenim les cues i el suc dels caps.
- Ratllem al mateix bol gingebre fresc pelat. També hi afegim una cullerada d'oli d'oliva i ho integrem tot.
- Tallem a juliana mig cabdell i també mitja pastanaga. Després hi afegim 1 cullerada de mostassa antiga i una cullerada de maionesa. Ho barregem tot.
- Piquem cibulet.
- Per acabar, posem una base d'ensaladilla en un plat, els llagostins per sobre, el suc de la marinada i per últim el cibulet picat.