Ensaladilla de llagostins

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llagostins són una bona font de proteïnes amb poc greix, lleugers d'energia, rics en fòsfor, iode i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    6 llagostins 

    1/2 cabdell 

    1/2 pastanaga 

    Mostassa antiga 

    Maionesa 

    Gingebre fresc 

    Llimona 

    Cibulet 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem oli en una paella i a foc fort hi saltem 6 cues de llagostins pelades durant 10 segons. Ho reservem. 
  2. Aboquem a la mateixa paella els caps dels llagostins, els saltem 20 segons i hi espremem unes gotes de suc de llimona. Després aixafem els caps amb una ma de morter a la mateixa paella. Per últim, ho colem al bol on hi tenim les cues i el suc dels caps. 
  3. Ratllem al mateix bol gingebre fresc pelat. També hi afegim una cullerada d'oli d'oliva i ho integrem tot. 
  4. Tallem a juliana mig cabdell i també mitja pastanaga. Després hi afegim 1 cullerada de mostassa antiga i una cullerada de maionesa. Ho barregem tot. 
  5. Piquem cibulet. 
  6. Per acabar, posem una base d'ensaladilla en un plat, els llagostins per sobre, el suc de la marinada i per últim el cibulet picat. 
Anar al contingut