''Ensaladilla'' de Salamanca
INGREDIENTS
2 cotnes de blat
50 g maionesa
50 g pastanaga
30 g pèsols
40 g ventresca bonítol
3 bitxos
2 tomàquets secs en oli
Tabasc
PREPARACIÓ
- Comencem pelant i tallant a dauets 50 g de pastanaga.
- Posem dins un drap la pastanaga a dauets i 30 g de pèsols congelats. Els tanquem fent un farcell que mullem bé amb aigua i el posem dins d'un bol.
- Posem al microones el bol amb el farcell i ho coem durant dos minuts i mig a 800 W.
- Tallem 2 tomàquets secs en oli i 3 bitxos i ho reservem en un nou bol.
- Agafem 40 g de ventresca de bonítol i l'afegim al bol.
- Passats els 2 minuts i mig traiem el bol del microones i descartem l'aigua de la cocció, si n'ha quedat. Els pèsols i la pastanaga cuits els afegim al bol amb la resta d'ingredients i els integrem.
- Ho amanim amb 50 g de maionesa i unes gotes de tabasc.
- Acabem emplatant-ho, fent servir com a base 2 cotnes de blat. Cada una la farcim amb l'ensaladilla i un tall de ventresca.