''Ensaladilla'' de Salamanca

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el bonítol, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut; n'hem de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 cotnes de blat

    50 g maionesa

    50 g pastanaga

    30 g pèsols

    40 g ventresca bonítol

    3 bitxos

    2 tomàquets secs en oli

    Tabasc

     

PREPARACIÓ

  1. Comencem pelant i tallant a dauets 50 g de pastanaga.
  2. Posem dins un drap la pastanaga a dauets i 30 g de pèsols congelats. Els tanquem fent un farcell que mullem bé amb aigua  i el posem dins d'un bol.
  3. Posem al microones el bol amb el farcell i ho coem durant dos minuts i mig a 800 W.
  4. Tallem 2 tomàquets secs en oli i 3 bitxos i ho reservem en un nou bol.
  5. Agafem 40 g de ventresca de bonítol i l'afegim al bol.
  6. Passats els 2 minuts i mig traiem el bol del microones i descartem l'aigua de la cocció, si n'ha quedat. Els pèsols i la pastanaga cuits els afegim al bol amb la resta d'ingredients i els integrem.
  7. Ho amanim amb 50 g de maionesa i unes gotes de tabasc.
  8. Acabem emplatant-ho, fent servir com a base 2 cotnes de blat. Cada una la farcim amb l'ensaladilla i un tall de ventresca.
Anar al contingut