Entrepà de calamars amb mostassa
INGREDIENTS
400 g de rodanxes de calamar
10 g de mostassa de Dijon
2 cullerades de maionesa
10 ml d'oli d'oliva verge extra
Pebre dolç fumat
Fulles de julivert
1 cullerada de vi blanc
Sal
PREPARACIÓ
- Eixuguem amb paper absorbent les rodanxes de calamar.
- En un plat o en una safata, posem una cullerada de vi blanc i un pessic de sal. Hi afegim les rodanxes de calamar i ho barregem bé.
- Tapem el plat o la safata amb un altre plat i el posem al microones a 600 W durant 1 minut. Un cop hagi passat el temps, esperarem un minut a treure el plat del forn perquè els calamars es coguin amb la calor residual.
- Piquem les fulles de julivert fresc i les posem en un bol gran. Hi afegim una cullerada d'oli d'oliva verge extra. Ho barregem i ho reservem.
- Traiem els calamars del microones i, sense el líquid de cocció, passem les rodanxes al bol. Les barregem amb l'oli i el julivert.
- En un bol hi posem dues cullerades de maionesa i 10 g de mostassa de Dijon, i ho remenem fins que aconseguim una única salsa.
- Obrim el pa de barra i n'untem la part inferior amb la salsa. Farcim l'entrepà amb les rodanxes de calamar i les empolsinem amb pebre vermell dolç fumat. Les tapem amb la part superior del pa i ja tenim l'entrepà de calamars preparat.