Entrepà de "mandonguilles"

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, que s'hauria de prendre en quantitat moderada diàriament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g botifarra de pagès

    200 g cacauets fregits salats

    4 panets allargats

    2 cebes

    1 llimona

    Coriandre

    Tabasco

    Oli d'oliva verge extra

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Traiem el farcit de les botifarres, fent forma de mandonguilles petites i les fregim amb oli.
  2. A mig fregir, hi afegim la ceba que haurem tallat a juliana fina. Ho saltem tot junt, i ho corregim de sal i pebre.
  3. Fem una salsa de cacauets: triturem els cacauets i, un cop triturats, hi incorporem el suc de mitja llimona, unes gotes de tabasco, pebre negre i una mica d'aigua, i ho tornem a triturar. Hem d'aconseguir una salsa cremosa.
  4. Obrim els nostres panets, els untem amb la salsa de cacauets, els omplim amb les mandonguilles amb ceba i unes fulles de coriandre.
Anar al contingut