Entrepà de "mandonguilles"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, que s'hauria de prendre en quantitat moderada diàriament.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
600 g botifarra de pagès
200 g cacauets fregits salats
4 panets allargats
2 cebes
1 llimona
Coriandre
Tabasco
Oli d'oliva verge extra
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Traiem el farcit de les botifarres, fent forma de mandonguilles petites i les fregim amb oli.
- A mig fregir, hi afegim la ceba que haurem tallat a juliana fina. Ho saltem tot junt, i ho corregim de sal i pebre.
- Fem una salsa de cacauets: triturem els cacauets i, un cop triturats, hi incorporem el suc de mitja llimona, unes gotes de tabasco, pebre negre i una mica d'aigua, i ho tornem a triturar. Hem d'aconseguir una salsa cremosa.
- Obrim els nostres panets, els untem amb la salsa de cacauets, els omplim amb les mandonguilles amb ceba i unes fulles de coriandre.