Entrepà de pastrami
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els entrepans poden ser opcions saludables si hi afegim verdures o hortalisses i aliments proteics magres. La carn vermella, com la de vedella, es recomana prendre-la una vegada a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 rodó de vedella sencer
- cogombres envinagrats
- 10 cebetes
- 250 g d'aigua mineral
- 125 g de vinagre d'arròs
- 40 g de sucre
- mostassa de Dijon
- pa de pita
- sal grossa
- pebre negre
- 1 cabeça d'alls
- marduix
- alfàbrega
- pebre vermell fumat dolç
- pebre vermell fumat picant
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
1. Fem un bany de sal al rodó de vedella sencer. El submergim en 70 g de sal per litre d'aigua. En aquesta aigua, també hi posem l'alfàbrega, el marduix, 2 cullerades dels dos pebres i l'all tallat a trossos. Ho deixem durant 12 hores a la nevera.
2. El traiem de la nevera, l'eixuguem molt ben eixugat i el coem en una planxa a foc lent. Ens ha de quedar cuit per dins, estem fent un embotit. El deixem refredar fora de la nevera.
3. Un cop s'hagi refredat, l'emboliquem bé amb paper film i el guardem a la nevera un parell d'hores.
4. Posem en una paella les cebes amb una mica d'oli d'oliva verge extra. Un cop comencen a estar rosses, hi posem el sucre. Quan es comença a desfer, hi afegim el vinagre d'arròs. Quan s'hagi acabat de desfer tot el sucre, hi tirarem l'aigua i ho retirarem.
5. Un cop ha passat el temps marcat, desemboliquem el rodó de vedella i el tallem ben fi. El servirem amb una barreja de marduix i alfàbrega ben tallat, els cogombrets envinagrats, la mostassa i un raig d'oli dins del pa de pita.
6. Aquestes cebetes les tirarem per sobre amb els cogombrets, les herbes, etc., i serien part dels condiments de l'entrepà.
2. El traiem de la nevera, l'eixuguem molt ben eixugat i el coem en una planxa a foc lent. Ens ha de quedar cuit per dins, estem fent un embotit. El deixem refredar fora de la nevera.
3. Un cop s'hagi refredat, l'emboliquem bé amb paper film i el guardem a la nevera un parell d'hores.
4. Posem en una paella les cebes amb una mica d'oli d'oliva verge extra. Un cop comencen a estar rosses, hi posem el sucre. Quan es comença a desfer, hi afegim el vinagre d'arròs. Quan s'hagi acabat de desfer tot el sucre, hi tirarem l'aigua i ho retirarem.
5. Un cop ha passat el temps marcat, desemboliquem el rodó de vedella i el tallem ben fi. El servirem amb una barreja de marduix i alfàbrega ben tallat, els cogombrets envinagrats, la mostassa i un raig d'oli dins del pa de pita.
6. Aquestes cebetes les tirarem per sobre amb els cogombrets, les herbes, etc., i serien part dels condiments de l'entrepà.