Entrepà de pollastre i maionesa de codonyat

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El codony és una fruita molt rica en fibra que té la característica de regular el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA: 

    150 g de filets de pit de pollastre 

    70 g de codonyat 

    1 barreta de pa de Viena 

    1 endívia vermella 

    Maionesa  

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus 70 g de codonyat i els posem al got batedor.  
  2. Hi afegim 3 cullerades de maionesa de pot i ho turbinem fins a obtenir una textura cremosa. Ho reservem. 
  3. Tallem una endívia vermella a juliana gruixuda i la reservem. 
  4. Posem al foc una paella amb oli i quan sigui calent hi afegim i saltem l'endívia. La reservem. 
  5. A la mateixa paella hi posem 150 g de filets de pit de pollastre que haurem salpebrat. 
  6. Obrim una barreta de pa de Viena. 
  7. La farcim amb el pit de pollastre, l'endívia saltada i la maionesa de codonyat. Tanquem el pa. 
Anar al contingut