Entrepà de pollastre i maionesa de codonyat
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
150 g de filets de pit de pollastre
70 g de codonyat
1 barreta de pa de Viena
1 endívia vermella
Maionesa
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a daus 70 g de codonyat i els posem al got batedor.
- Hi afegim 3 cullerades de maionesa de pot i ho turbinem fins a obtenir una textura cremosa. Ho reservem.
- Tallem una endívia vermella a juliana gruixuda i la reservem.
- Posem al foc una paella amb oli i quan sigui calent hi afegim i saltem l'endívia. La reservem.
- A la mateixa paella hi posem 150 g de filets de pit de pollastre que haurem salpebrat.
- Obrim una barreta de pa de Viena.
- La farcim amb el pit de pollastre, l'endívia saltada i la maionesa de codonyat. Tanquem el pa.