Entrepà de secret
INGREDIENTS
450 g de secret de porc
250 g de mantega
4 panets per a frankfurts
Pebre vermell dolç
All en pols
Comí en pols
Bitxo piri-piri
Orenga seca
Julivert sec
Pebre negre en gra
Coriandre
Cebetes confitades
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- En un bol hi posem pebre vermell dolç, all en pols, comí en pols, bitxo piri-piri, 1 culleradeta d'orenga seca, 1 culleradeta de julivert sec, pebre negre i ho barregem tot.
- Al bol hi afegim 250 g de mantega pomada i ho barregem bé tot. Després posarem la mantega especiada en un recipient amb tapa i ho duem a la nevera, on s'estarà 20 minuts.
- Salpebrem 450 g de secret a banda i banda i el posem en una paella al foc amb oli. Marquem a banda i banda.
- Traiem de la nevera la mantega especiada i hi afegim una nou per sobre el secret i esperem que es fongui. Tanquem el foc, tapem i reservem el secret a dins la paella 2 minuts.
- Posarem en una planxa al foc els panets de frankfurt perquè es torrin una mica.
- Tallem el secret a tires i el posem a dins els brioixos. A més a més picarem coriandre i el posarem per sobre i unes cebes envinagrades.